En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Més democràcia, senyors regidors !

mimome | 30 Novembre, 2006 15:55

Carta oberta a Catalina Mas i Tomeu Gual del PSM de Petra , que estan enfadats amb aquest Bloc.

Ja que no creau espais on poguem parlar tranquil·lament, emplearé aquest mitjà que sé que llegiu, per expressar-vos a vosaltres i a tots els lectors unes quantes reflexions:

No és bo enfadar-se tant : vos vaig veure molt enfadats amb el que vaig escriure; ho he repassat i me reafirm en tot, primer perquè no hi ha una sola mentida i segon, perquè tenc tot el dret del mon a criticar-vos si jo trob que vos tancàreu amb pany i clau, sense voler atendre raons. El bloc està ben obert als vostres comentaris i jo mostr la cara, altres la fan mostrar als altres.

Criticar no és estar en contra del que es fa, és voler millorar el que es fa i la manera com es fa... Acceptar, encaixar crítiques és molt sa democràticament parlant.

Democràcia és pluralitat: me sap greu haver-vos de recordar que el tenir majoria absoluta no vos dona la veritat absoluta en tot i per tot. Vos heu equivocat, vos equivocau i vos equivocareu: acceptau-ho i sereu més feliços.

Democràcia és respecte per la diversitat : no volgueu crear un nou tipus de dictadura de la majoria on les minories no hi tenguin cabuda. Crec que vos sona allò de “minoria lingüística, minoria ètnica, partit minoritari...” Vos agradaria ser tractats com vosaltres tractau a les “minories” del poble ? Pensau que aquestes minories sumades donen com resultat la majoria.

Per acabar, no confongueu la crítica a unes actuacions, a unes idees amb la no acceptació de les persones : feis bona cara als que no pensen com vosaltres, és un bon exercici de democràcia.

Comentaris

ELS FABULOSOS PLENS DE PETRA

populator | 10/12/2006, 21:02

Els plens de Petra s'han convertit en un Show...

A veure si per part del PSM hi ha més serietat, que per fotre als altres partits fan l'impossible..

Això s'ha d'acabar senyor Batle i Sebastià R., feis plorera i pena.

El PP també n'hi posa fortes dosis !

miquel monroig | 11/12/2006, 07:05

Estic d'acord que els Plenaris de l'Ajuntament de Petra s'han convertit en un "Show"...

Però crec que el PP ha d'acceptar que hi ha contribuit molt: les sortides del Plenari, les rialletes, l'estil ... també hi ha contribuit.

Les repetides frases :1 minut, 6/5 no s'aprova...són demostració de que UM i Psoe no volen jugar aquest joc que tan poc diu a favor del bon nom del poble de Petra.

Vull aprofitar per expressar la meva protesta pel poc ambient de participació que es dóna al públic... Després de plenaris tan carregats de tensions fa molt mal intervenir per part del públic.

El PSM/Bloc hauria de tenir "memòria històrica " de quan era oposició, demanant més participació als plenaris i el PP hauria de recordar que quan ell governava el 6/5 també s'aplicava fortament .

Conclusió: necessitam un canvi...El maig està a punt d'arribar.

PLENS DE PETRA

populator | 14/12/2006, 18:16

tens rao nosaltres potser tambe haguem influit de manera indirecta en el "show"...

pero encara pens el mateix dels regidors del PSM, ja que tambe passa el mateix amb UM. (no nomes amb el PP)

Gracies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb