En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Començam l'any amb mentides, Senyors/es del PP !!!

mimome | 06 Gener, 2007 15:14

Altra volta amb les mentides del PP !!

No començam bé l'any Sra.Estaràs i altres càrrecs del PP.

Tornen a dir mentides i això no és gens agradable ni respon a l'esperit de Nadal.

Els números canten, diuen en bon mallorquí... idò, els números són els següents:

L'empresa KRM ha fet un estudi, i en el novembre/desembre 2006 els segons dedicats als personatges polítics autonòmics i nacionals per la PP/TV IB3 ( convé recordar que emet notícies internacionals, nacionals i locals) ha donat com a resultat la següent classificació:

Darrer lloc : Joana Barceló 31 segons, Presidenta Consell de Menorca ( casualitat:Psoe)

Segon : Pere Palou 115 President Consell Eivissa (PP)

Tercer:Mª Antònia Munar 134 Presidenta Consell Menorca (UM)

Quarts : Acebes / Antich 224 Acebes : Secretari General PP Estatal Antich : Secretari General del Psib/Psoe

Cinqués :Zapatero/ Estaràs 335 Zapatero, President del Govern de l'Estat (Psoe) Estaràs, Vicepresidenta Govern Illes

Sisè : Mariano Rajoy 372 Cap de l'oposició del PP

Seté: Jaume Matas 936 President Govern de les Illes.

Els tres primers llocs en temps són pel PP : Matas, Rajoy i Estaràs.

Altra dada : Tot un President de Govern espanyol , 3 vegades menys que el Sr.Matas... i això són números i no “campanya orquestrada per Ferraz” com diu la Sra.Estaràs.

I encara la diu més grossa quan afirma:” IB3 és plural, neutral i competent”.

El Sr.Antich fa curt quan afirma que “ sols falta que el President Matas surti a presentar els informatius”...Sr.Antich, no importa, que el Sr.Matas presenti els informatius de IB3, té el Sr.Beltrán i altres tan PP, que ni el Sr.Matas ho faria més sectari del que ho fan ells.

A partir de juny 2007 serà una de les altres tasques que tendrà damunt la taula,Sr.Antich : pluralitzar IB3 i com hem fet a nivell estatal, convertir la TV pública en la TV de totes i tots.

Basta ja de mentides Senyores i Senyors del PP.

Comentaris

Tot és enveja

Anònim_Petrer | 06/01/2007, 19:29

Miquel, tot això que dius és enveja. M'agradaria veure que faria el Psib-Psoe, si governàs a les illes, amb la televisió autonòmica. A més el que governa sempre és el que té més possibilitats
I una altra cosa, trob que anau molt confiats en guanyar a les pròximes eleccions, però bé, ja veurem els resultats

Mira TV Mallorca i ho veuràs !

miquel monroig | 07/01/2007, 11:25

No és bó confondre :
- enveja no en tenc gens ,ja que amb els valors que jo defens, abans deixaré d'estar militant en un partit que claudicar als meus valors.
- Sense arribar a la perfecció la TV del Consell de Mallorca és molt més plural i el seu tarannà totalment distint.
-El qui governa no pot abusar del govern en benefici propi.
- Els resultats seran l'expressió de la voluntat del poble : si guanya altra volta el PP amb majoria, anuncio públicament que deixaré la militància de partit i em dedicaré a la militància política lliure.

Però no ens deixis la capacitat de tenir ilusió per guanyar les properes eleccions autonòmiques, i a nivell de Petra tú també hi estàs d'acord que hi ha d'haver un canvi i el canvi som els socialistes.
Molts anys !

Jo no veig IB3 així

Anònim_Petrer | 08/01/2007, 21:56

Miquel, cadascú veu les coses d'una manera diferent, però bé, jo no me ficaré amb la teva opinió. Estic d'acord que tu vegis IB3 així, tot són opinions, jo la veig d'una altra manera. jo crec que el PP no abusa del poder.
I també estic totalment d'acord que a Petra hi ha d'haver canvi que, per a mi, la solució no son els socialistes, sinó els populars.

Els populars ja governàreu !

miquel monroig | 09/01/2007, 11:01

Te record que els populars governàreu durant 12 anys ,si la memòria no me falla, encara que sé que es deia AA ( Agrupació d'Agricultors)...Però fixat amb un detall:
---Batle amb AA : Martí Santandreu.
Candidat a Batle pel PP :Miquel Santandreu, fill de l'anterior.

Tinent Batlesa per AA : Magdalena Oliver Moll.
Candidat a segon Batle del PP actual : Martí Sansaloni Oliver, fill de na Magdalena.

Per tant, els únics que no hem governat a Petra amb batlia som el Psoe i UM.

És clar que respest la teva opinió de que la solució és el PP.. però me deman quina solució oferiu ? corrupció ?
Ja n'hi ha abastament.

Sempre lo mateix

Anònim_Petrer | 09/01/2007, 12:32

Sempre vos defensau amb el mateix tema: corrupció. No vol dir que perque a un lloc hi hagi hagut corrupció, a Petra n'hi hagi d'haver.
I lo que està clar és que si torna a guanyar el PSM amb majora absoluta Petra serà un desastre.

la televisión más imparcial es : la sexta, la cuatro, telecinco, tv3, la 2 la 1

TITI | 18/01/2007, 23:34

¿cuantas más de televisiones imparciales quieres Miquel?

ja ja

un saludo

Me fa vergonya dir que son de Petra

YONE | 25/01/2007, 19:55

Pareix mentida que a n'es segle que esteim encara hi hagi persones que te miren per damunt l'espatlla perque suguis d'un partit politic diferent a n'es que goberna, perque sa teva familia es digui tal o cual o perque simplement no si
guis d'es seu status social, cada vegada que en demanen d'avon som m'ho de pensar, ja que en sortit tantes vegades per diari i mai per coses bones que si sa m'ocurraix dir que som de Petra sa gent s'esclafe de rialles i em diu que a Petra sempre esteim igual, sortim mes que Andraix, no domes aixo encare que siguis de Petra sa gent no deixa que t'integris si nos ets d'es grup, hi ho he comprobat personalment, a sa meva infancia vaig viure a Petra i despres hem vaig anar a Ciutat i depres de molt d'anys vaig tomar perque hem pensaba que aqui viuria millor i m'he equivocat, se gent de Petra no fa res perque t'integris i per aquest motiu quasi no surt pel poble, com ja he dit si ets d'una famili que per colque motiu cualqun d'es seus membres a fet qualque cosa que a sa gent no l'agradat rep tota sa familia i si penses de diferenta manera o ets simpatizant d'un partit politic diferent a n'es que goberna "PSM" LAS CAGADA, millor que t'en vagis a viuera a un altre poble, QUE SON DE RAROS ES PETRES i mira que jo he som i sempre havia passetjat amb orgull eser de Petra, pero, de cada vegada mes m'he arrapanteix d'avar tornat a n'aquest poble que tant estimaba.

Yone, dolgut pel títol !

m.monroig | 27/01/2007, 21:39

Me trob dolgut pel títol del teu escrit.
Te suggeresc que llegeixis el meu bloc :" malgrat les bregues entre el PSM/PP a Petra hi ha molta vida. I ho crec ben de veres !.
Pensa que les aparences enganyeni te puc ben dir que lluito amb totes les meves forces per esborrar aquesta injusta imatge del nostre estimat poble.

No cauria en les generalitzacions "tots els petrers"..això dol. Hi ha molts petrers i petreres que som integradors.

Tens una part de raó en la teva queixa perquè hi ha gent confusa: confonen l'haver guanyat unes eleccions democràtiques i governar amb un sentiment de sentir-se amos i senyors de tot...
Fins al punt de negar la salutació als qui no son del teu partit... I no diguem si saben que no hi estàs d'acord o que les has criticat : llavors te fan molt mala cara.
--Però, per favor no te'n vagis a viure a un altre poble: estima el nostre, queda a Petra, vota pel canvi i per la no-crispació dins el nostre estimat poble.

I si a l'hora de triar,tries el Psoe no te'n penediràs.

Si t'interessa una comunicació més directa, aquí tens el meu correu:
m_roquet@telefonica.net.

Visca Petra : tots hi cabem !

NO SOM DEL PSOE

YONE | 28/01/2007, 13:57

No som del PSOE, som simpatizant d'un partit politic repudiat pel PSM i mira que som persona igual que els que governan a Petra, pero, pensan que no heu deven eser de personas, de sa manera que ens traten.

I si es veritat que Petra nesesita un cambi i no tan sols politic, pero, crec que aixo es un poc dificil i no me refereix en politica que aixo ja sa decidira el mes de Maig, si no amb sa mentalitat d'es Petres, no feim poble i esta comprobat, no fa molt vaig anar a s'unic sopar de quintos que he anat i crec que sera sa darrera vegade que hi tornera, no me va agradar gens lo que vaig escolta i veure, sa gent te rechaza domes en sa mirada i xerra molt malament d'es que pensen de diferent manera que ells, no te fan sentir integrat, te critican per com vas vestit, per com xerras o perque no ets un d'ells.
He intentat integrarme,pero, cada vegade dic que no tornera a anar a un acte, festa, foguero, reunio, etc...
me faig enfore, els he donat per impossible, ja pots fer molt de cas,anar per tot, pero, es segueixan mirant malament, com si volguesen que t'anases d'es seu redol, quina llastima de gent i de poble, com els hi pot gradar que sortiguem retratats a es diari cada dos per tres, com un poble conflictiu, mal xerrat, mal educat,etc....
Es batl.le traguent a defora aun regidor, repudiant a un secretari per no eser mallorqui, posanse medalles de coses que han fet els altres domes perque son els altres sense importar-li el be d'es poble.
Aquesta es un altre, a Petra he hi ha molt de bars i que fan molte bone feina, pero, mira per on domes sa beneficia d'es actes, festas i demes un BAR, en tots es que hi ha a Petra i no importa di quin es.
No sera que es perque es d'es seus? aixo fa vergonya, pensaba que tots eran Petres? o domes he som un parells?.
Ah, ja ho entenc, si ets d'es PSM pots conseguir lo que vulguis.
Quina llastima torn repetir, i aixo de menysprear a una persona per tot el poble, xerrant malament de ell i sa seva famili domes perque es d'es P.P. quina vergonya, com pot esser tan dolenta sa gent i encare tens ganes de dir-me que no pensi aixi de sa gent de Petra, ja puc anar alerta a fer o dir cualque cosa, perque si no que diran de jo pel poble o de sa meva famili.

Jo crec que no he hi ha res a fer, es temps me dira, si agaf atapins i maletes i en vaig d'aqui o qued i tanc portes i no surt per res i que els bombim a tots.
Es dificil viure aixi, tencat a ca teva perque no he hi ha res a veure o fer amb sa gent que t'envolte,
Si, pot eser que no tots es Petres siguin igual, pero, amb es temps que duc a Petra, encare no he trobat a molte gent que no te mira per damunt l'espatlla, aunque he de reconeixa que en lo poc que te conec ets d'es pocs que intenta que es noltre poble sigui millor, independentament de com pensen, d'es partit politic que seguem, etc....aixi i tot no estaria malament que una persona com tu, estigues a sa taula d'es ple de cada mes, pero, sense goberna, com ja he dit, no som d'es PSOE, pero, si una persona que creu que si sa volgues, tots es partits, menys es PSM, podrian fer que es nostre poble fos millor i no domes de un sol partit politic.
Aixo es lo que pens, sabi greu a n'es que sabi greu, no es aquesta pagina per dir lo que un pensa? a veure si ni he hi ha que una vegade llegit aquesta queixa comença fer algo per intentar que es nostre poble, sigui millor.

Siguis d'on siguis, ben acollida siguis !

miquel monroig | 30/01/2007, 12:56

Mira Yone,el primer que hem de deixar de banda és la classificació segons el partit que simpatitzam: el primer de tot és la persona, que ella es trobi bé dins Petra i a qualsevol lloc.

No posis dins el mateix sac a tots els petrers : no tots som iguals...Això no vol dir que te llevi la raó quan dius que hi ha mirades que ho diuen tot, però això se supera a poc a poc i posant un poc de la teva part.

No te creis més barreres de les que ja existeixen...Encara que estic d'acord que necessitam un canvi no sols polític, sinò també social.

El favoritisme ha estat la norma d'aquest govern del PSM i per això passa que els bars es defineixen segons el suport o no que donen a l'equip de govern.

Torn repetir que hem de llevar la tensió que significa aquesta majoria absoluta enfront d'un PP implacable en l'oposició: si hi ha més pluralitat i no hi ha majoria absoluta, la cosa canviarà: l'aire fresc es notarà; ara està enrarit.

T'agraesc el que dius de la meva persona, sobretot pel que fa a la coherència entre el que dic i faig : crec que les relacions serien més fluïdes sense majoria absoluta. El que jo hi sigui o no depén del que triin els petrers.

La llibertat d'opinió no ha d'ofendre a ningú : te poden contestar com jo te contest i així anam creant un corrent d'opinió que encara seria més interessant si no fos dins l'anonimat.

De totes maneres compta amb la meva col·laboració.

a

a | 18/01/2008, 14:26

a

Son Banya

juan. R | 20/04/2008, 15:54

La última vez que escribí en su foro o blog y no lo publicó. La verdad es que no se muy bien porque. Bueno no hablemos del pasado y espero que ahora en el presente no me vuelva a bloquear el comentario.
Hace unos meses, en los periódicos mallorquines, se estaba rumoreando de una posible integración de la gente que vive en el poblado gitano de Son Banya en distintos barrios palmesanos. Y en esos momentos, creí que eso era una utopía, pero estas últimas semanas se ha visto que ha ido cogiendo fuerza esa realidad.
Y me pregunto; Como va a ser posible esto señor Grosske? Si la gente de Son Banya no se quiere mover del poblado y la gente que vive tranquilamente en sus barrios palmesanos no los quieren?. Sí, efectivamente, no los quieren, táchenme de xenófobo si quieren, pero todos sabemos bien porque no: aumento de delincuencia en el barrio, trafico de drogas, jeringuillas usadas (peligro de infección para los niños), etc. Por qué sigue empeñándose?
Vista la tenue política llevada a cabo por el señor Grosske, lo que tiene que hacer es invertir más en mejoras para las infraestructuras en general del poblado y así no será necesario el traslado del poblado.
Lo que no puede hacer éste señor, es porque un grupo minoritario este mejor, es empeorar la estancia del resto de ciudadanos de los barrios palmesanos.
Si en un futuro se produjera esta hipotética instalación de dicha gente en la ciudad y ven que la vida en el barrio empeora, ya sabrán de donde dimana dicha situación, y si en cambio en el barrio mejora la calidad de vida y la seguridad, rectificar es de sabios.

A ver si la gente se anima y abrimos debate sobre este tema.
Gracias, un saludo.

Un breu comentàri

PETRER | 19/05/2008, 23:48

En Massot i el seu equip ens duràn a la ruina ...

ja es ben HORA !

PETRERA ! | 01/01/2009, 22:28

es ben hora que l'equip del PSM s'en vagi amb la força de les urnes, fa massa temps que governen..

ANY 2011.. ARRUIX !!!!

ENHORABONA !

una petrera !!! | 20/02/2009, 15:54

Benvinguts petrers i petreres.. jo som una joveneta de Petra entre 14 i 16 anys !
Jo voldria donar l'enhorabona a aquest grup de joves tn feners (el dimoni s'hi va retre!) sobretot SES CLOVELLES !
( ara vos contare una cosa que me va pasar ) jo men vaig anar a menorca tres dies en l'estiu (agost)
i un home dins es barco me va demanr: D'ON ETS ?
i jo vaig dir: de Petra
i l'home ben fort me diu: AAH ! SII ! ALLÀ ON VOS TIRÀVEU CLOVELLES PER ES CAP !
^^ es a dir petrers i petreres ja mos conexeem x tot ! i de cada any han d ser mes bones !
perquè :
aigua+clovelles+calor dels petrers= MEEEL !

[ i qui no li vagi bé.. que s'en vagii a un altre poble. ]

perquè es petrers som unics.. i mos conexem d'enfoora..

perque som de RAÇA BONA !

Esto no es verdad

ione | 13/03/2009, 14:18

Los de Petra no son de buena raza, son gente que le gusta criticar a los demas, meterse en la vida de los demas, casi todo el mundo se odia, pero, claro, hay que demostrar todo lo contrario, no sea que el vecino te denuncie

Ione, no digui més dois!

un petrer | 03/04/2009, 14:45

Perdoni,Ione no sé qui es però si u sapigués m'agraderia vorer-li la cara per veure si no li ha caigut de vergonya ! Com ha tengut el coratge de posar aquestes coses tan descarades per aquesta pàgina! Si a vostè no li agrada viure a aquest poble (com diu el comentari de na Magdelena) se n'ha de anar d'aquí, no ha de voler estar més dins aquest poble!
Crec que deus eser l'únic que es queixa!
Jo quan vaig pel carrer tothom hem saluda! I mira que no sóc del partit que governa però hem saluden!
Crec que deu eser vostè el qui no saluda, deu ser vostè el qui critica,deu ser vostè el qui es fica amb "lios" i també deu ser vostè el qui denuncia!
Ja crec que sé qui es vostè i tot el que ha posat no hi ha res que valgui la pena perquè això a dins Petra no i es . Potser que i sigui dins la vostra família?
Jo ho faria mirar !
Perquè un petrer que o és amb orgull no fa aquestes tonteries.
Senyor Ione hem sap greu dirte que (una expresio petrera) "NO TOQUES BOLLA!"

petra, INDIFERENT!

maria | 09/04/2009, 22:14

si, exacte!
les clovelles FANTÀSTIQUES!

ione!

pep | 09/06/2009, 09:29

senyor Ione ! perquè no contesta els comentaris ?
ha quedat sense paraules?
hem sap greu que la gent de Petra hagi de dirli per una pàgina web el què es!
contesti d'una vegada
no sigui COVARD !

poca fe amb el canvi

ginebró | 22/07/2010, 11:30

despres de 30 anys de democràcia no tenc gens de fe amb els petrers envers el canvi. Si estudiam totes les eleccions que hi ha hagudes sempre ha guanyat el batle (per malament que ho fací) som incapassos de canviar y més ara que crec que vivim un estat policial a Petra i la meitat de petrers són llepons i l'altra meitat estan morts de por. Crec que en tenim per molt de temps amb aquesta guarda de panderos que ens comanden

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb