En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Per Petra hi ha bones notícies !!!

mimome | 11 Febrer, 2007 22:10

Per Petra.... bones notícies !!!

Sí , heu de pensar i creure i creure i pensar que a Petra, a més de les disputes polítiques, massa sovint pujades de to i malgrat la notícia d'una mort sobtada que lamentam profundament,...hi ha BONES NOTÍCIES :

1.Divendres i dissabte es celebrà un excel·lent espectacle vídeo/artístic/musical/teatral per celebrar els 20 anys de l'Associació Serra Mamerra.

A més del que ja vaig escriure voldria destacar:

la creativitat del director de l'entremat, Ramon Ginard, artanenc molt vinculat a Petra, quasi un petrer d'adopció. L'insuperable sincronització entre artistes locals i els equips tècnics. Les acurades imatges del present i del passat aportades per l'equip Joan Ripoll , Joan Miquel i Guillem Font. La molta feina feta en la preparació de l'obra : més de 70 persones visibles, a més de les invisibles.

2. El nostre Col·legi Públic Juníper Serra, pioner en noves tecnologies i dins el grup de centres que faran un intercanvi amb escoles d'Escòcia mitjançant les noves tecnologies. La responsable de la Conselleria, Margalida Vidal, felicita l'equip directiu,en especial a Miquel Serralta, cap d'estudis i responsable de les noves tecnologies al nostre Centre. --- Vull aprofitar l'avinentesa per tirar-me un farol d'autoestima i recordar que quan jo era President de l'AMIPA a Petra començarem una forta inversió entre Ajuntament i Pares per tal de dotar d'ordinadors el Centre. També Sa Nostra ens regalà un grapat d'ordinadors que foren de gran ajuda.

3. L'Assemblea de dones de Petra continua les seves activitats, en aquest cas una conferència/demostració titulada “ L'autoestima a través de la dança”. Aquest dimarts 13 de febrer a les 19 h. al Local Social de La Caixa.

4. I parlant de dones, volem fer-nos resó de la notícia apareguda avui a D.Mallorca on remarcava que en la candidatura del Psoe a Inca no sols hi havia paritat, sinó que hi havia més dones que homes... Puc anunciar com a primícia informativa que a la de Petra hi ha 8 dones i 6 homes....Ja era hora

!

5. La Fundació Jaume Ribot i Amengual en el seu 5è Aniversari ens convida a la presentació del llibre “ Guia de Petra, seguint les passes de Juníper” en castellà, anglès i alemany. El proper dissabte 17 de febrer a les 19 h. al Teatre. Intervendrà “L'Orquestrina de Cambra Quatre/42.

6. Una de personal, me disculpareu però va en augment la meva autoestima....Avui (diumenge) a l'editorial de D.Mallorca titulat “contra la corrupción” podem llegir:

“La explicación del portavoz popular Miquel Ramis, diciendo que la corrupción es inherente a la persona humana, además de ser ofensiva para los ciudadanos, no justifica el elevado número de alcaldes y militnates de este partido que estan imputados o relacionados en casos de corrupción”

Els qui llegiu aquest bloc meu sabeu que ja fa temps faig fer un comentari criticant aquest mateix aspecte de la qüestió.....Sempre és una alegria personal veure que estàs en línia editorial d'un diari de tant de prestigi com D.Mallorca....Gràcies companys.

I no vos cregueu que ja s'ha acabat... com en les millors novel·les...CONTINUARÀ.

Comentaris

la corrupció

pepi, lucy, bond i otras chicas del montón | 12/02/2007, 10:37

la corrupció com diu en miquel ramis, no és inherent a les persones, és inherent a les persones dèbils, que es venen per els doblers o per els vots.
¿que es pitjor, fer els ulls grosos davant un obra ilegal per doblers, o fer els ulls grossos per aconseguir vots gratis com fan batles com en joan font massot, que lluny de preservar el territori permet la seva destrucció a canvi de perpetuar-se en el poder?

"Las dos cosas mi capitán!!!

miquel monroig | 12/02/2007, 11:19

Per defensar una corrupció no podem parlar d'altra corrupció... com deia aquell acudit del soldat : "las dos cosas mi capitán".

Corrupció per doblers o corrupció per aconseguir vots = CORRUPCIÓ.

En contra de la teoria "calvinista" de M.Ramis= estam predestinats a la corrupció, jo vull dir que es pot lluitar contra la corrupció, encara més, des de la política s'ha de ser inflexible enfront de la corrupció política.

Es pot "tolerar" la corrupció en una entitat privada, però de cap manera en la pública ja que és el mirall on mira la gent.

Aquí podríem parlar d'una altra qüestió: si la ciutadania vota polítics corruptes, no serà que ella mateixa és corrupta i prefereix tenir-los al capdavant i així mantenir cadascú el seu grau de corrupció ?

Una vegada més: NO A LA CORRUPCIÓ VENGUI D'ON VENGUI.

¿qué es corrupción?

TUPATUP | 13/02/2007, 19:45

quina comedi

Comèdia ? Drama !!!

miiquel monroig | 13/02/2007, 22:08

Si la corrupció ho trobes una comèdia...jo crec que més d'un està sofrint un bon drama devers ca seva.

Que te pareix que no és un drama el canvi de vida del Sr.Hidalgo: passar de la gran vida a la presó, vaja comèdia més dramàtica.

Que te pareix que el Sr.Rodríguez no passa el seu drama particular ?

I és un drama el que provoquen els corruptes : les poques ganes de participar netament dins la política.

Comèdia ? Drama !!!

miiquel monroig | 13/02/2007, 22:09

Si la corrupció ho trobes una comèdia...jo crec que més d'un està sofrint un bon drama devers ca seva.

Que te pareix que no és un drama el canvi de vida del Sr.Hidalgo: passar de la gran vida a la presó, vaja comèdia més dramàtica.

Que te pareix que el Sr.Rodríguez no passa el seu drama particular ?

I és un drama el que provoquen els corruptes : les poques ganes de participar netament dins la política.

no se com no estàs empegueit

el pájaro... | 14/02/2007, 19:14

ho dic enserio miquel,
¿com pots parlar sde jugar net dins la política i pertanyer al psoe al mateix temps. això ja fa colló, no ho trobes.
el psoe va jugar brut amb el gal, i en felipe era es primer responsable, que me dius del cop d'estat que fa dur a terme el psoe el dia 13 de març, assaltant les seus del pp i no respectant la jornada de reflexió. aixó és rompre les regles que sempre s'havien respectat, i això és jugar brut. molt brut.

i per acabar, lo que està fent ara el psoe amb la justicia. primer controla els jutges per afavorir la negociació amb eta. ara veurem en de juana sortir ben prestde la presó,...

però el que ens toca més d'aprop, com ha utilitzat el psoe els jutges, fiscals i a la guàrdia civil en els cassos de corrupció que, casualment només afecten a municipis del PP.
a canàries, on el ministre de justicia s'ha de presentar com a candidat a president, els jutges , fiscals i guàrdies, ja s'han cuidat de detenir uns quants batles del pp o de qualició canària. clar! per afavorir L psoe, I QUE NO ÉS GUAPO AIXÒ!.
aquí a Mallorca, el mateix. 20 guardies entren per la força a l'ajuntament d'andratx, on ja estaven esperant els periodistes afins (diari de mallorca, ser, el país, i tot l'imoeri del minopoli). sens dupte cercaven la foto i l'impacte de veurer un batlle amb les mans fermades darrera.
te vull recordar miquel, que hidalgo ha estat més temps governant amb el psoe que amb el pp.
però clar, no s'hagés pogut detenir aquesta persona al seu domicili i sense prensa? clar que si, però tot estava preparat pel l'aparato del psoe. clar, si van montar un gal, com no faran això!

el més greu, miquel, és que el psoe sap que jugant net no pot guanyar mai, i per això ha de jugar brut, que és com els socialistes es troben còmodes.

ja vos podeu preparar peperos, que aquests socialistes prepararan per dos dies abans de les eleccions una altra detenció d'aquestes espectaculars, perqué no tengueu temps de reaccionar.
segur que pegaran un altre cop d'estat, o en aquest cas, cop de comunitat autònoma.

be miquel, de corrupció no en podeu parlar els socialistes, i de jugar net, ni tant sols en sabeu.

Corrupció

Jaume | 14/02/2007, 21:53

Sí, benvolgut aucell, els socialistes poden parlar de corrupció. I els republicans, i els conservadors, i els liberals, i els comunistes, i els demòcrates, i els demòcrata cristians, i els centristes, i els reformistes, i els anarquistes, i els moderats, i els laboristes, i els nacionalistes, i els ecologistes. Tothom pot parlar de corrupció, tros de mac. I n'hi haurà molts encara de batles i regidors del PP que aniran cap dret cap a la presó. I també qualcun del PSOE, molts més dels que en Monroig fa comptes. Però la proporció serà de cent a un. Els que s'han menjat Mallorca com si fos un botifarró torrat són els del PP. Ah! i lo de n'Hidalgo ha estat fantàstic. Llàstima que personatges com en Delgado, na Cirer i la seva tropa, na Moner, na Cabrer, en Rodríguez, en Gaspar Oliver i el seu soci Rabasco o en Toni Pastor encara hagin esquivat el pes de la justícia.

clar que si, però si...

el pájaro... | 14/02/2007, 23:01

però si el psoe sap que si juga net, tornarà a perdre, i per això jugarà brut. com sempre per altra banda. que hem de fer. son tramposos per naturaleza.
i clar, amb trampes, clar, la proporció serà de 1 a 100.
la proporció de batles del pp i del psoe es de 1 a 10, i si només s'investigaa uns, la proporció serà de 100 a 0.
punt i final.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb