En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

NO TOT VAL EN POLÍTICA !!!

mimome | 16 Febrer, 2007 09:14

Comentaris ...als comentaris. Vagi per endavant una repulsa a aquelles persones que utilitzen el Blocs per ficar-se dins la vida personal. El debat sobre idees o projectes polítics no poc acabar en la forma barroera que ho fa “el petrarazzi” en el seu comentari d'ahir. Si hem de menester l'anonimat per dir el que pensam, anam ben servits : un servidor pot anar amb la cara ben alta ja que tothom sap qui som i procur ser crític amb les idees o projectes, però sempre respectuós amb les persones que les defensen.

Si “petrarazzi” és un infiltrat de la dreta, estam ben arreglats !..I si fos de l'esquerra, pitjor que pitjor.

A François que parla de bona gestió del PP : . Sí està a la vista, IB3 ens costa 3 vegades més que l'Estatat o la catalana.Ens ha costat 90 milions l'any 2006, un 80% més del pressupostat ...Això se diu bona gestió ! . Sí, obres faraòniques que ens endeuten i no hi ha doblers per escoles o sanitat .Sí, “un pelotazo” a Son Espases i amb una milionada menys avui ja tendríem la meitat de Son Dureta ben nou i lluent. . Sí ,tan bona gestió que el Síndic de comptes les ha estirat les orelles. . Tan bona gestió que el Govern deR.Zapatero va donar 313.000 € per dur a terme accions contra la violència de gènere i en va haver de tornar, sols en va gastar la quarta part.

Per acabar, dius que el President Matas té talla, bè idò jo crec que no ha donat la talla davant tot el merder de la corrupció.

Jo vos deman, per què estau tan en contra del canditat Francesc Antich ? Si és tan dolent com voltros creis, ens ho hauríeu d'agrair, ja que vos feim un favor...Però sincerament crec que el criticau tant, com ara al Groske, perquè teniu por de perdre. ..Les ganes de fer feina de F.Antich, el seu saber estar, les bones relacions amb Madrid, la seva honradesa provada...van molta por a un President Matas que no dona la talla i veu que pot perdre les Illes i ja ha perdut Madrid... què li queda ?

En una cosa coincidim: la foto no el afavoreix gens.

Pens que és un barbaritat dir “ que la corrupció no té res que veure amb la política”...fins i tot el meu amic Miquel Ramis (portaveu del PP) defensa que la corrupció és inherent a la política”...Jo dic que la corrupció és fruit de la perversa gestió pública del PP i això provoca la corrupció. Si aplicam el principi de “tot val en política”, la conseqüència lògica és la corrupció... Llavors, arriba la justícia i quedam estorats de que actuï.

A “Tip i tap” li dic:

Soc respectuós amb les decisions de la justícia i acceptaré el veredicte final sigui quin sigui...No vull imitar al Sr.Rajoy que vol que la justícia aplicada per jutges i magistrats coincidesqui amb la seva justícia.... A més me ve al cap tota la justícia aplicada en els temps malèfics d'alguns membres del govern de Felipe Gonzàlez i me deman: aplicaven justícia, o eren enviats del PP els jutges que els comdemnàren ?

Desqualificar la “cadena SER “ dient “les mentides de la SER” ,me sembla barroer i poc objectiu.De moment el gran mentider fou el Sr.Acebes i el poble el castigà perdent unes eleccions ( cosa que encara no ha parit el PP i continua cercant excuses). A Mallorca, tenim l'altre gran mentider, el Sr.Rodríguez que a més intenta prendre el pèl als ciutadans.Les darreres declaracions al Parlament negant el que està gravat , aquella famosa frase de Guinness “ hoy es lunes, son las 8 i estoy en el despacho”....

La sola diferència està en que si el Sr.Rodríguez militàs al Psoe ja l'hauríem expulsat, però al PP les coses van a l'enrevès: se parla d'ell com a Candidat a la presidència del Consell Insular :Déu ens agafi confessats !.

A Mohamed ( estaria molt content si fos un nom real i no un pseudònim per despistar)...

Te contest tot i saber que no me votaràs, però aprofit per dir: a) que una persona que vol viure a Mallorca ha d'aprendre el català, com a mínim entendre-ho. b) que aprendre el català no vol dir oblidar tot lo bo de la teva cultura...Per tant, el trilingüisme a certes escoles podria ser català-àrab- castellà... per què no ?

A “som de dretes” li vull dir: El meu bloc és un espai obert i sense cap filtre, és per això que tot i que “qualcú” creu convenient censurar, no me passa pel boll cap tipus de censura, tot i que algunes persones fan afirmacions que m'escarrufen i m'indignen. ( a la introducció ja n'he parlat).

D'acord amb la contesta feta a François pel que fa a la gestió del PP, no tenc altra sortida que estar totalment d'acord amb “Sttutgart”...Sols llevaria l'expressió que “els del PP ataquen”...jo pens que expressen les seves idees com jo expresso les meves...Les maneres són diferents.

( queden respostes o comentaris, però acab per no allargar massa) ...continuarà.

Comentaris

Re: NO TOT VAL EN POLÍTICA !!!

fabian | 16/02/2007, 10:28

jo no crec que al pp li preocupi n'antic, és més crec que als del pp els interessava que fos n'antic el candidat. és un candidat que ha estat derrotat després de ser president, i si no guanya essent pressident, com guanyarà ara?
el que passa és que els del pp tenen por de perdre a causa del joc brut i descarat del del psoe, que sap que si no juga brut perdrà.
amés, miquel saps que el candidat del psoe es ell perque no n'hi ha d'altre. mira quin paper més trist ha fet a madrid.
en matas va dur doblers i inversions a balears, n'antic per contra, ha fet:

ATURAR EL CONVENI DE CARRETERAS
ATURAR EL DIC DE CIUTADELLA
ATURAR EL SEGÓN CINTURÓ QUE ELL MATEIX VA PROMETRE.
L'HOSPITAL NOU DE SON DURETA
VOLIA ATURAR L'HOSPITAL DE FORMENTERA
L'ESTATUT DE FORMENTERA
LES CARRETERES D'EIVISSA (EL PP GUANYARÀ ALLÀ, JA ESTAN DISFRUTANT COM AQUÍ DE LES CARREETERES.

lo dicho no hi ha color, i com que els ciutadans no son tontos...
ETC...

GESTIO

RIC | 16/02/2007, 11:15

PP PACTE
HOSPITALS 3 0
RESIDÈNCIES 21 0
CARRETERES 16 1(700MTS)
...
GESTIO VS DESGAVELL.

PP = GESTIO

RIC | 16/02/2007, 11:17

-----------PP PACTE
HOSPITALS 3 0
RESIDÈNCIES 21 0
CARRETERES 16 1(700MTS)
...
GESTIO VS DESGAVELL.

Deixem les mentides de banda !

miiquel monroig | 16/02/2007, 16:18

Fabiàn ( hi ha que veure l'originalitat del nom si ets un petrer)...estam d'acord: no tot val en política.

Pel que fa a Antich oblides la bona feina que ha fet com diputat a favor de les Illes.No ha fet com el Sr.Matas i PP quan governava el Pacte : el govern del PP del Sr.Aznar deixà a pa i aigua el govern del Pacte...

Aquest és el tarannà del Psoe que tant molesta al PP : el Psoe governa a Madrid i el PP a les Illes i el Psoe no talla cap línia d'inversió, ans al contrari les aumenta...Els milions en educació, sanitat, descompte transport.... ha estat obra del PP ? NO.

El que dius de brut o net depén molt del cristall amb què es mira...de moment no convé oblidar que els únics declarats judicialment bruts = corruptes a les Illes són els del PP... ( el darrer cas a Alaior).

Brut també és qui diu mentides, i tú en dius més d'una : saps ben bé, o tal volta no ho vols saber que l'Hospital nou de son Dureta ja estaria una part acabada si el govern del PP del Sr.Matas en el seu afany d'especulació no s'haguès encaparrotat en Son Espases.

Estic d'acord amb RIC, PP = gestió = endeutament exagerat.
Cap empresa privada suportaria la gestió del Pp en deute acaramullat.
I no ho dic jo sinó el Síndic de comptes.

I és clar, el PP guanya de golejada en destrucció de territori i corrupció.

Però la ciutadania tindrà la darrera paraula.

segueixo diguent

tomeu | 16/02/2007, 17:51

el pp guanyarà segur si el psoe no juga brut utilitzant el més sagrat que és la justicia al seu favor i com a arma política.
afortunadament ja es veu el plumero del psoe.
el psoe ho sap i clar, el primer és guanyar, després, lo de l'estat de dret ja ho vorem. només el defensen de paraula.

Coherència

Hacia la oposición | 19/02/2007, 18:39

Miquel Monroig, un poc de coherència .... Tu que parles tant de corrupció, no te convendria mirar els del teu partit (per cert, condemnats judicialment, quasi res !!!!) : Roldan, el Hermanísimo Guerra, GAL (amb el ministre Rubalcaba ficat per enmig ....), fons reservats, escoltes telefòniques (Nacís Serra), cas de Cien Pozuelos (diuen que ballen 30 milions d'euros ....), cas del desviament del tren a Petra amb el consentiment del PSOE quan es va baixar els calçons davant un partidet com el PSM (m'imagin que no hi havia interessos urbanístics amb tot el tema del tren, sobretot si ho varen fer els pesemeros i socialistes, encarnadors de totes les virtuds possibles i per existir, angelets, ....)

Ho vàreu intentar amb el cas MAPAU i "nada de nada", l'heu intentat amb ex-director General d'Ordenació del terriori (sense competències) i l'han amollat amb una fiança de quatre duros, ...

Un ciutadà normal no entèn com després de la gravetat de les imputacions cap al Sr. Jaume Massot (segons el diari pro-psoe Diario de Mallorca i el fiscal Joan Carrau que depen jeràrquicament del Ministeri de Justícia - ojo al dato ! ), i que al cap de dos dies l'amollin.

Per cert, per detenir un batle, no fa falta enviar 40 guàrdies civils. Un fiscal educat senzillament l'hagués telefonat al Sr. Hidalgo i li hagués dit que passés inmediatament per la fiscalia que li volien pendre declaració ... Si ho hagués considerat oportú l'hagués detingut ....

Bon sainete vàreu montar amb les càmares de TVE que ja esperàven a l'Ajuntament d'Andratx abans de la detenció !!! I després parlau d'IB3 !!!

Vosaltres, les esquerres, sou molt bons per escampar merda i calumnies. Basta veure lo que feis per Petra. Molt de xafardeig, molt de xerrar, molt de penjar san benitos a les persones que no pensen com vosaltres, però mai, mai, mai, provau les coses documentalment, ni denunciau res com a persones de principis...

I ara els socialistes arreu de tota Espanya heu penjat l'etiqueta de corrupció al P.P. Això és la vostra campanya electoral.

Miquel Monroig, habitualment, la gent de classe, de dretes, la gent que gràcies a Déu no li fa falta un duro, no solen ésser tan afamats com les esquerres en tocar poder. Crec que hi ha una certa diferència entre uns i els altres, en la manera de comportarse, en la manera de pegar una grapada ....

Parlant de corrupció

Corruptilis ... | 19/02/2007, 18:58

http://www.libertadbalear.com/?p=20069

Deixau Déu i la justícia tranquils !!!

miquel monroig | 20/02/2007, 14:06

"Tomeu", me commou el sentit de justícia que teniu en el PP=
quan va a favor meu, és justícia.
quan va a la meva contra és joc brut i arma política usada en la meva contra.

Has pensat si durant els 8 anys de majoria absoluta del Sr.Aznar, el PP ha taponat la justícia perquè no actués o mirés a l'altra part ?...

"Hacia la oposición"...
Te confès que no som coherent del tot, sempre podem millorar...però com jo som de poble vull començar pel meu `redol, Mallorca... I dels casos que cites no n'hi cap del Psoe de Mallorca i els altres ja han pagat el preu de la condemna jurídica i política.( tot el contrari que el PP que ascendeix els corruptes).
Crec un poc mal intencionat aficar l'actual ministre de Interior Sr.Rubalcaba amb el GAL...no confonguem el Gal amb el procés de pau.

Sí que tens raó amb l'assunte del tren...El Psoe de Petra estava dins la línia "tren per dedins" que evitava malmetre 65.000 m2 de terrenys i garantia seguretat absoluta...Però el PSM va jugar a fer oposició dins el govern del que formava part i en bé de la governabilitat del Pacte el President Antich va haver de cedir....Però ningú ens va tapar la boca i no varem rebre cap consigna mai.

Crec que convé que llegesquis més informacions i veuràs com el Sr.Masssot, des del Govern seguia dirigint l'urbanisme d'Andratx.

Dius una mentida sobre les esquerres: no escampam calúmnies, ja que parlam d'idees diferents i encontrades, però deixam de banda les qüestions personals...Mira la bronca que he donat en els darrers blocs sobre aquesta qüestió...

També me sembla que confons xafardeix amb crítica...Demostrem quina mentida he dit ...Sí que tenc el dret ( i la sort !) de tenir idees contràries a les teves, però manifestar-les amb la cara ben destapada no és xafardeix sinó compromís democràtic.

Tal volta el xafardeix consisteix en parlar des de l'anonimat...per què teniu tanta por a donar la cara ? No serà que no vos acabau de creure que estau en una democràcia o anyorau altres temps ?.

L'etiqueta de corruptes la vos penjau vosaltres mateixos i per mérits propis..que no és del PP el regidor d'Alaior dimitit per corrupció ?

Per acabar, deixau fer tranquil a Déu en la consecució dels vostres duros.Tots els casos de Mallorca demostren que ni es cumpleix el manament de la Llei de Déu: "NO ROBARÀS".

Per favor no insulteu a Déu ni a la inteligència humana dient que a les "dretes gràcies a Déu no vos falta un duro"...Gràcies a la corrupció no vos falta un duro...I altra volta vos dic: No useu el nom de Déu en va.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb