En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Partit pupulista d'extrema dreta ?

mimome | 06 Març, 2007 09:08

PP = Partit populista.

Vull fer constar i al mateix temps agrair el títol a Guillem Frontera (D.Balears digital ,dimarts 06/03/07), així com també manifestar el meu acord amb el contingut.

Trob suggerent la reflexió que fa: Degoteig de morts a Irak ( ahir dilluns almenys 26 morts i 54 ferits) per una decisió ationada pel PP del Sr.Aznar... i ningú diu res, no hi ha manifestacions. Un govern, previ informes mèdics i jurídics, aplica un mínim d'humanitat a una situació degradant de De Juana Chaos i Mariano Rajoy mobilitza totes les forces de la dreta i de l'extrema dreta contra el Govern.

Conclou Guillem Frontera que el PP ha esdevingut Partit Populista ja que les seves estratègies són calcades d'algunes que són pròpies dels partits d'extrema dreta. També fa una cridada a tenir memòria: l'any 1996/97 :Govern del Sr.Aznar (PP per si qualcú ho ha oblidat) per tal d'alliberar a Ortega Lara, segrestat per ETA es varen reagrupar 43 presos, 13 dels quals sumaven 26 assassinats.

Si la memòria és la millor eina política, esperem que el poble la faci present i passi factura als manipuladors de la història.

Dins un caire diferent però en la mateixa direcció voldria que qualcú del PP explicàs a la ciutadania quina és la diferència entre inauguració oficial, posada en funcionament amb presència d'autoritats i presentació de projecte, i organització d'actes “gratuïts”.

Dos exemples: La Sra.Cirer i el SR.Rodríguez ( avui units per la foto) presenten el futur parc central de bombers de Palma que s'iniciarà a finals d'abril. Inca : el Batle Sr.Rotger presenta el concert “gratuït” pels joves de Mallorca de “Pignoise” dia 31 de març i ho patrocina Presidència, Esports i Ibatur...

Ens prenen per beneïts, senyors del PP ? No va dir el Sr.Matas que a partir de març no més inauguracions o actes de marcat signe electoral ? On és la transparència ?

Feim el mateix i li donam nom diferent... vaja, vaja....El mateix que a la corrupció d'Andratx ara el Sr.Matas l'anomena “vaig apostar massa fort per Hidalgo: m'he equivocat”...No és sols el Sr.Hidalgo el corrupte, és el sistema polític i econòmic del PP que és corrupte, diguem les coses pel seu nom.

Una altra mostra, el regidor d'urbanisme de Calvià, Alberto León es demostra que ha actuat en benefici d'un germà: és tan evident que el Batle li demana la dimissió com regidor d'urbanisme, però no dimiteix de regidor. Hi ha qualcú que no pensi que Alberto León l'han cessat ? Si ha dimitit ell, per que no ho fa com regidor de l'Ajuntament de Calvià ? Què ens amaguen ?

La darrera, el Sr.Matas reconeix el dret a la manifestació “no legal” de populars i extrema dreta per anar en contra del Govern... però li falla la memòria quan el Sr.Miquel Ramis, quan representava el PP a les Illes posava multes a una certa esquerra que es manifestà... No se'n recorden ?

I per acabar, vull alçar el meu crit en contra d'un cant repetit a la manifestació de Madrid; alguns manifestants d'extrema dreta cantaven:” España cristiana i no musulmana”. Sembla mentida que un PP que empra el nom de Ramon Llull per tantes coses, no respiri el seu esperit de bon enteniment i comprensió que sempre hauria de regnar entre musulmans i cristians. A més és una dada objectiva que Espanya no és ni cristiana, ni musulmana, ni agnòstica... Espanya és plural i diversa i tots els creients hem de viure bé i feliçment dins aquesta pluralitat i diversitat.

Comentaris

unitat

qualcú | 06/03/2007, 09:53

trobo que del que tú dius a lo que deim noltros, no hi ha gaire diferència, la qual cosa m'anima a demanar la unitat dels vots d'esquerra per tal de donar una lliço a l'estrema dreta, encara que aquest vot útil no estaria de més que fos per l'esquerra nacionalista.

Basta ja!!!

Anònim_Petrer | 06/03/2007, 18:52

Els d'esquerres només sabeu criticar els altres. No sabeu fer res més??
Per què no deis res d'en zETAp que ha consentit treure un assassí de la presó? Àixò podeu criticar, això fa rialles.
Si mos posam a parlar del Psoe i de les esquerres en treurem moltes de coses dolentes.
Au venga, mirau lo vostro abans de xerrar dels altres!!!

ai, ai, ai

profeta | 06/03/2007, 18:54

amb aquets aficionats de líders que teniu tant els nacionalistes com els socialistes com voleu parlar de vot útil.
si aquestes eleccions les teniu perdudes fa estona.
només vàreu cobrar un poc de coratge amb lo d'andratx, però ara ja ha espassat, i ja veureu les pròximes enquestes. ca ca ca ... ara no veis que no convencereu a ningú. de veres creu qualcú que un indecís pot votar el bloc o al psoe?
el pp treurè els millors resultats de la seva història a balears, i a na munar la deixarem ser la presidenta del parlament.
al tiempo.

Cas De Juana

Pep | 06/03/2007, 21:53

És evident que el Sr. Miquel Monroig está repetint les consignes que desde el Pais, el Grupo Prisa i el PSOE han ecomanat als seus militants que repetesquin pel cas De Juana.
Se'ls nota molt nerviosos. Esteu histèrics.

Ja veurem l'intervenció d'en Rubalcaba al Congrés de Diputats. Patètic de tot un partit nacional com el PSOE no tenir dirigents d'altura i de més catadura moral, un millor passat i decència moral i pública que el Sr.Rubalcaba (només cal recordar el cas del GAL).

També cal recordar que en temps de govern del Sr. Aznar, un gran nombre d'excarcelacions d'etarres (que són i eren terroristes - nacionalistes assassins ! per molt que vos cogui aquest tipus de llenguatge als socialistes) es varen produir perquè els presos tenien malaties terminals, i com tots sabem, les malalties terminals per desgràcia no ens arriben per voluntat pròpia.

El cas De Juana és diferent : en De Juana s'ho ha cercat ell totsolet, no és el mateix no voler menjar que no menjar per no tenir aliments. Si aquest senyor per voluntat pròpia va acabar en un estat lamentable de salut, és el seu problema i és la seva responsabilitat. Si ell totsolet es vol morir, que es mori de fam, és la seva vida i la seva llibertat (curiós com els socialistes prediquen sobre l'eutanasia i no apliquen aquest dret quan el terrorista - assassí de Juana s'ho ha volgut aplicar a ell mateix).

Socialistes, heu perdut el nord i el capet. Una mica de sentit comú no vos vendria gens malament. Tenseu massa la corda. En ZP és massa irresponsable per governar Espanya. Encara anyorarem els governs del Sr. Felipe González. Eren governs més sencers, sensants, amb ministres de certa talla intelectual i política, i no aquesta guarda de "titiriteros" que tenim de ministres.

Na Margaret Tatcher ho va tenir clar amb terroristes de la IRA quan es varen posar en vaga de fam : els va deixar morir, senzillament. Fóu la seva decicisió voluntària.

Na Rosa Estarás

TUPATUP | 06/03/2007, 22:06

Axó es una política de empenta y no sa mogigata Aina Calvo y saltra en careta de nina, na Armengoleta,

Na Rosa les se menja en un santiamén.

Exit Rosa

Estación Intermodal

TUPATUP | 06/03/2007, 22:09

QUINA PASSADA JODER, QUINA ESTACIÓ Y QUIN PARC, ADEMUNT

yLO DE SA RIERA NO EN PARLEM,

AQUETS DES PP en saben de fer ses coses, no com ets altres 4 AÑS DISCUTINT DE SA ECOTAXA, y ara N'Antich diu que no es es moment, ESTÁ CUNCAGAT

quin personal

TUPATUP | 06/03/2007, 22:10

Antich, QUEREMOS LA ECOTASA, QUEREMOS LA ECOTASA, LA NECESITAMOS (para reir un poquito) JA JA JA JA JA

A TU TUP

qualcú | 06/03/2007, 22:21

QUIN PARC, PAREIX UN CEMENTIRI NUCLEAR, ¿qUÈ OPINES D'AQUESTES CASETES? I DEL SOROLL QUÈ FAN? EL PARC DE SES ESTACIONES S'HA CONVERTIT AMB EL PARC DE SES CASETES. QUINA XAPUZA...AIXÒ NOMÈS HO POT FER EL PP.
ENS HI APOSTAM ALGUNA COSA QUE NO HI HAURÀ FOTOS DE PRESENTACIÓ,? sÉ DE BONA TINTA QUE NA CIRER HA DIT QUE NO VOLIA CAP FOTO D'AQUEST PARC TAN HORRIBLE

SOROLL? ja ja ja ja ja ja

oleeguer je jejejej | 06/03/2007, 23:38

ja ja ja ja ja ja S O R O L L

ja ja ja

quina parauleta SORELL ja ja ja

quin personal jajajajajjaja

QUEREMOS LA ECOTASA ja ja ja ja ja ja

ecoverdoso JA JA JA | 06/03/2007, 23:40

Antich queremos la ECOTASA JA JA JA JA JA

Esquerres, a votar, s'ha dit !

miquel monroig | 07/03/2007, 14:26

"Qualcú"... tens tot el dret a demanar el vot per l'esquerra nacionalista, com jo de demanar-lo pel Psib-Psoe...Llibertat.
Sí que coincidim que les esquerres o quasi bé els progressites hauríem de fer més pinya per tal de poder formar un govern progressista a les Illes.

El nostre defecte és que feim tants matisos dins l'esquerra ( republicana, social, nacionalista, ecologista, feminista...) que un bon sector de gent s'hi perd a l'hora de votar-nos.

Fixa't, la dreta ho té molt fàcil : votar PP i en tot cas UM...L'esquerra ha de triar: Psoe,ER,EU/Verds,PSM/Bloc, PSM/entesa i ara més mescles encara...Massa personalismes i poca mirada global.

A "l'anònim petrer" que diu que "les esquerres només saben criticar els altres"...no deu viure ni a Petra i cap lloc d'Espanya o tal volta no veu Tele ni llegeix premsa : qui se'n duu la palma de criticar als altres, sobretot al Govern de ZP són els Senyors RAJOY,ACEBES, ZAPLANA...

Els gran defecte de l'esquerra és que fins i tot ens criticam a nosaltres mateixos, fins a excessos.

El cas de De Juana Chaos no fa cap rialla com tu dius, sinò que fa pena sobretot l'actitud del teu PP per tal de treure'n profit, i no per lluitar contra el terrorisme.

A "profeta" li dic que les dades del Sr.Rodríguez no deuen coincidir amb les teves, però de totes maneres tens tot el dret a pensar el que vulguis, així com jo de dir que el Psoe treurà els millors resultats a Palma, a la Caib i a Petra.... Però la resposta la tendrà la ciutadania dia 27 de maig...
Sí que t'aconselleria un poc més de respecte pels teus socis de govern, en aquest cas na MªAntònia Munar : l'orgull vos pot costar car.

I a "Pep" li vull dir que me coneixes poc...No som home de consignes sinò de principis: ja molt de temps que lluit per aquests principis i un d'ells és el principi de la rehabilitació dels presos a nivell de decisió juridica i política i el principi del perdó de les víctimes com a valor significativament cristià.
M'haguès agradat sentir veus d'església demanant el perdó de les víctimes i no ationant l'odi de les víctimes contra un govern que ha actuat per raons humanitàries.

I confons nerviosos amb enfadats : crec que el govern de ZP està molt enfadat amb les actituds del PP, està decebut de la postura de Rajoy, Acebes, Zaplana... però tranquil de veure que ha fet el que tocava fer, tot i perdre vots.

A "Tupatup" li diria que pens que seria millor que donassis la cara... però vaja,de cara tothom en té la seva. El que passa és que n'Aina Calvo, propera Batlesa de Palma i Francina Armengol, futura Presidenta del Consell de Mallorca, la tenen natural, son capaces de riure, perquè no la tenen encimentada.

A "ecoverdoso" li record que Antich ha dit ben clar que no vol l'ecotasa...El que passa és que estau tan avesats a no dir la veritat que no vos creis les dels altres.

el 2"SORELL" VERD DE L'ECOTAXA DEN ' ANTICH

ecologista | 07/03/2007, 19:25

JA JA JA JA JA JA JA

queremos la ecotasa francesc, JA JA JA JA JAJ A JA JAJA,

queremos reirnos un poquito con TU ECOTASA ANTIX, JA JA JA JA JA JJAJA

ecotasssssa, ecotasssssa, ecotassssa, JA JA JA JA JJA

lo que passa a Irak, Miquel

TUPATUP | 07/03/2007, 19:31

cuatre gamberros anti-Busch y pseudopacifistes COVARDS ( ZAPATERO AL FRENTE ) varen abandoná LA COALICION INTERNACIONAL, formada per els paisos més industrials, més demócretes, més lliures y més avanzats del mon

A MEM SI TE ENTERES tu y en Fronterete de panderete, quin personal

Lo que pasa en Irak es la cobardia de abandonar y no apoyar a la coalicion internacional,
ABANDONO POR LA PUERTA DE ATRAS Y RENDIRSE A BIN LADEN

SI, HAY QUE DECIRLO CLARO, ZETAP SE RINDIÓ A BÉN LADEN, SI, SI MIQUEL, A BIN LADEN SÍ EL DE LAS TORRES GEMELAS, CONDENARÁS ALGUN DIA LO DE LAS TORRES GEMELAS?

Condenarás alg´`un dia al genocida Sadam Hussein?, condenarás algún dia al asesino de 8.000 personas en Cuba?., condenarás algún dia al rojo Carrillo asesino de 5.000?,

VERGONYA MIQUEL VERGONYA, Y ESPERA QUE LO DES 192 hummmm, ya se sabrá

quin personal

apoyes a nen zETAp ?

TUPATUP | 07/03/2007, 19:35

Pensat'ho bé, perque si apoyes en zETApedo ets complise de un caramull de desastres.

Ya en parlerem , pensatho be, pensat'ho bé

ets a tens de reflexioná , encara ets a tens a rectificá s'apoyo en aquest LOCO

A l'anonim petrer

Rajoytus Interruptus | 07/03/2007, 23:42

Dius que els d'esquerres només saben criticar???????????????????

Però que dius?????????????????????

jo pens que el PP només sap criticar............ aquí tens en Rajoy, n'Acebes, en Zaplana i en TUPATUP com a exemples evidents..............

O en Gonsalez Ortea, desaparegut dle mapa, o na Roseta Estaras (criticando todo el dia), o na Mary Salom, o en Fernando Rubio (sempre esta enfadat), o en Miquelet Ramis (sempre esta equivocat o circula pel carril contrari... dels seus mateixos)..........

Ais al.lotets, jutjau les esquerres si voleu, pero reconeixeu el que feis voltros mateixos, al.lotons......

A EN TUPATUP

Rajoyptus Interruptus | 07/03/2007, 23:44

Ais tupatupet amiguet nostro, quets de tupatup.... saps que si sigueixes apoiant en Racoy acabaras tan loco com ell?
I si sigueixes apoiant en Matetes i en Rodrigues pots acabar tan embuiat com estan ells, que ja no saben si es dilluns o dimarts, o si son al despatx o ermig des Born...

Pensa-t'ho be pensa-ho be no fos cosa que acabeu tots a sa presó per haver robat des dobbers des poble.... pensaho be si has de seguir mesclat amb segons quina gentussa tupatupetet

Es pollastre resusitat

Interruptus Rajoyptus | 07/03/2007, 23:47

Ai, me n'olvidava de dir que alegria alegria de tota s'estremadreta que circula pel mon, que es pollastre ha resusitat!!!

Amen amen amen... es pollastre negrer d'en Franco ara s'ha fet des Pepé.

Alerta no resusiti es general. Per si decas comensau a estudiar allo... com era??

Caral sol la camisa llena!!!
Del dinero que robaste ayer!!!
Volveran hidalgos victoriosos!!!

I tota aquella monserga que ni menrecord

Estaras content eeeh? Tupatupp??

Més respecte !!!

miquel monroig | 08/03/2007, 08:03

a "Tupatup" li deman un poc més de respecte perla pluralitat d'opinions i decisions. Insultes a una majoria ( no absoluta, tanta sort) dels espanyols que votaren a ZP fiats d'una promesa : sortir d'Irak...I es va cumplir.

Això és el joc democràtic...o és que prefereixes no jugar-hi i anyores temps passats ?
Desitjo de tot cor que la resposta sigui negativa.

No sé quines notícies t'arriben, però Toni Blair ha acceptat haver-se equivocat i a EE.UU. hi ha veus ben crítiques i estan a la vista la quantitat excessiva de morts que ens consta la decisió mal presa de Bush/Blair/Aznar.

I per favor, no intentis confondre amb mentides, jo i tots els qui estimam i lluitam per la pau hem condemnat tot tipus d'atemptat, tot tipus de tortura vengui d'on vengui...per tant, no me sent avergonyit, ans al contrari, molt orgullós de pertanyer al corrent pacificsta i humanitàri del planeta terra.

I és clar i llempant que don tot el meu suport a ZP i al seu govern per tot el que representa enfront de les concepcions de la vida que té el PP que tot i respectar-les, no les compartesc...Jo et demanaria que fossis un poc més respectuós amb la teva manera d'expressar-te:jo no m'atreviria a dir "loco" a Rajoy, Acebes,etc...

Per acabar, tot i estar d'acord en el fons del que dius "Interruptus Rajoyptus", faig una crida a MODERAR EL LLENGUATGE, A NO INSULTAR PERSONES i a no treure imatges esgarrifoses del passat.
Esper que una dita que vaig aprendre, "la constància fa madurar els plàtans", m'animi a seguir constant en la crítica i en l'ànim, sense insults i respectant les opinions contràries.
Gràcies per la comprensió.

Los saharahuis abandonados por su "protector" zETApedo

TUPATUP | 08/03/2007, 09:56

El Polisario denuncia que Zapatero intenta "borrar del mapa al Sahara" a cambio de un acercamiento con Marruecos
El PP cree que la izquierda que apoya a los saharauis debería sentirse "avergonzada" de Zapatero
El Gobierno se alinea con Marruecos y aprueba su plan autonómico para el Sahara Occidental

Poca memòria,"Tupatup"

miquel monroig | 08/03/2007, 12:23

Com vos falla la memòria...hi ha remeis naturals i farmacològics per recuperar-la.

Jo sols te record que el PP amb el Sr.Aznar, Rajoy,Acebes i Matas varen tenir 8 anys en majoria absoluta i no arreglaren el que tú demanes a ZP...De totes maneres vos queixaríeu: si se tenen relacions amb els saharauis, malment i si no, també malament.

Siguem una mica més objectius.

Poca memòria,"Tupatup"

miquel monroig | 08/03/2007, 12:23

Com vos falla la memòria...hi ha remeis naturals i farmacològics per recuperar-la.

Jo sols te record que el PP amb el Sr.Aznar, Rajoy,Acebes i Matas varen tenir 8 anys en majoria absoluta i no arreglaren el que tú demanes a ZP...De totes maneres vos queixaríeu: si se tenen relacions amb els saharauis, malment i si no, també malament.

Siguem una mica més objectius.

Matas espia

spies | 08/03/2007, 16:03

IB3 juega sucio en el Consell al grabar con cámara oculta
Confidencial - Confidencial
08.03.2007
La indignación en el Consell de Mallorca por la jugarreta protagonizada por IB3 Tv y por El Mundo TV y su IB3 Confidencial, pueden hacer que UM y el Consell salgan de IB3.

La introducción de una cámara oculta en las dependéncias del Consell de Mallorca, para grabar en la cuarta planta personas entrando o saliendo del despacho de Josep Lliteres, ha molestado a los responsables del Consell y de UM.

No es el reportaje emitido por la televisión de Matas, es el hecho de utilizar el ardid, la marrullería, de introducir una cámara oculta en el Consell, lo que ha molestado.

De hecho uno de los delegados del PP en IB3, Germá Ventayol, ha recibido una llamada del Director General de Comunicación del Consell, recriminándole esta actitud, esta falta de estilo y de ética profesional, la respuesta ha sido tajante, le han dejado con la palabra en la boca.

La tensión entre las dos formaciones PP y UM ha ido creciendo estos últimos meses, de hecho el lunes en el Pleno del Consell se reprobó a un concejal del PP en Cort, Rodrigo de Santos, gracias al voto de Munar, y estos días Matas ha menospreciado a la institución insular,con un "para presidir eso me voy a casa" (a Madrid?), lo que ha sido contestado por la propia Presidenta del Consell.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb