En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Persones plus ...i altres no tant !

mimome | 12 Agost, 2007 10:44

Arran de la sobtada mort de Lluís Mª Xirinacs, conegut pels qui tenim més de 40 anys i tal volta desconegut pels més joves, se m'ocorr aquest primer intent de posar en consideració dels lectors alguns exemples de "persones plus" i altres no tant. I començ per Lluís Mª Xirinacs, exsenador i excapellà, fort opositor al franquisme i empresonat a Zamora durant uns anys on feu la primera vaga de fam amb forta repercusió mediàtica. Fou candidat al premi Nobel de la pau.

Segon personatge plus a Mallorca: Maria del Mar Bonet, donant el sus a les festes de Sant Bernat de la Real clamant per la defensa del Patrimoni. Gran encert en l'elecció.

Tercer: a Aina Calvo Batlessa de Palma per declarar Son Gotleu com barriada necessitada d'un pla d'acció integral de renovació i d'atenció i a més no fer-ho des del despaxt sinò des de la pròpia realitat.

Quart : per l'entrenador del Mallorca Sr.Gregorio Manzano pel seu esforç per dir les paraules de presentació del Mallorca en mallorquí.

Cinquè: Fermín Muguruza, cantant basc pel seu concert reivindicatiu i compromès a Porreres dins el marc de la campanya de Som i Serem Radio.

Sisè i més local : s'han convertit en personatges plus els nostres polítics locals: Joan Font Massot, Sebastià Rechach, Tomeu Gual i Miquel Jaume pel seu pas endavant ocupant càrrecs de responsabilitat en el Govern o Consell...Desitj de tot cor una bona feina i un millor encert.

Setè : el grup de monitores i monitors de Petra i de molts d'indrets de Mallorca que gratuitament dediquen uns dies de les seves vacances a que els altres s'ho passin bé.

Com a personatges no tant plus, destacaria:

1) El Sr.Acebes que continua dins el seu tarannà de duresa contra el nou govern de les Illes: no és possible que els espanyols vulguen un equip de govern amb l'eix Rajoy/Acebes/Zaplana i Maria Salom... Seria molt millor per a tots un canvi de persones : Rotger,Cirer, Ramis i altres més moderats donarien una altra imatge del PP.

2) El Sr.Antoni Garau Mulet, ex-cap de Costes per les extorsions a l'hoteler Sr.Moll i pel grau de corrupció que sembla fa practicar.( Sempre pressuposant la seva innocència mentres no es demostri la culpabilitat.)

3) El conductor "begut" que causà un accident amb 3 ferits: hi ajuntam totes aquelles persones que no es moderen en el seu beure, a més d'aquelles que consumeixen qualsevol tipus de droga.

4) Totes les persones que encara no reciclen, que no són respectuoses amb el medi ambient o que el posen en perill amb les seves imprudències.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb