En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

President Antich...que no vos tremoli el pols: endavant !

mimome | 08 Octubre, 2007 08:15

Des del primer d'octubre volia recomençar a escriure al meu blog...però estava esperant qualque aconteixement que valguès la pena... i ha arribat amb Son Espases. Vet aquí el que jo pens:

1. Vagi per endavant que m'haguès agradat el nou hospital a un altre indret que no fos tan prop de la Real.

2. Vull fer constar el meu rebuig a la manera com el PP va decidir i va gestionar el començament de les obres de Son Espases.

3. Públicament he manifestat i ho torn fer avui, la meva adhesió a la persona del fins ara Prior de la Real, Toni Vallespir: s'han dit i comés massa injustícies amb la seva tasca per no rebujar sense cap matís totes les acusacions . Vull desitjar una bona feina al nou Prior i amic Miquel Mascaró.

4. Estic d'acord amb la decisió presa pel President Antich i el Conseller Thomàs : no es podia esperar més i hagués estat excessivament costós. S'ha pres una decisió mirant el bé de la ciutadania en general, fins i tot els votants del PP i no sols els d'una minoria.

5. Vaig una crida a donar un vot de confiança al Govern presidit per Francesc Antich amb l'esperança ferma que se solucionaran molts dels defectes denunciats i que es farà tot el possible perquè l'impacte sigui el mínim negatiu possible.

6. Per acabar, Sr.President, " que no li tremoli el pols"...Estiri primer les orelles als qui estan dins el Govern i no acepten la decisió, però després apliqui aquell principi tan mallorquí " no es pot tenir l'estopa i el cul calent". No permeti tenir oposició dins el mateix Govern. Si el Bloc no hi està d'acord que dimitesqui o vosté les cessi: ja està bé de jugar amb la política, si es vol estar al Govern això també té un preu i crec que certs membres del Bloc no acaben d'entendre allò de " a les verdes i a les madures" o si encara ho volen més clar " no es pot tenir la bota plena i la dona gata".

A la legislatura 1999/2003 va tenir oposició dins el mateix Govern i no va poder pegar el cop de gràcia..Ara ho té millor : no deixi passar aquesta oportunitat i els qui estimam la política clara ho agraIrem.

Vosté ha fet POLITICA = els interessos generals per sobre els particulars... Demani als seus socis el mateix.p>

Comentaris

No estic d'acord

Pepe | 08/10/2007, 10:33

El PSOE no ha complit el seu programa electoral i ha traït el pacte de govern que tenia amb el BLOC. Res nou en un partit que va començar amb aquesta tradició amb l'OTAN i que sempre s'ha plegat als poderosos.
Els votants, simpatitzants i afiliats del PSOE haurien de demanar la dimissió i sustitució dels principals dirigents del PSOE començant pel conseller Vicenç Thomàs, és una vergonya llegir el que deien fins les eleccions i els que han fet ara. Han tingut l'oportunitat de donar una imatge de canvi real i de canviar l'habitual inèrcia conservadora de les illes i han deixat escapar aquesta oportunitat. Tenien el suport de la gent, podien tenir el suport financer ( governant a Madrid) i tot l'han deixat abandonat amb la mateixa covardia amb la que varen abandonar l'ecotasa. No han après res d'aquest quatre anys, han estat les plataformes i la mobilització social les que ha derrotat al PP no la seva oposició, s'han trobat amb un govern que no esperaven i han tingut l'oportunitat de començar de la millor manera possible i l'han deixat escapar... Com diu la frase, "así se las ponían a Fernando VII"

son espases, TRAICIÓ a uns votants ilusos

Toni de ses metles | 12/10/2007, 22:00

Au edoi, tocalei tocalei, nAntich ha traissionat a nes seus votants. Bueno, era de esperá, PERO LO DES BLOC, aixó fá OLÓ, quina vergoña, (bueno, no saben lo que es), y es nivell cultural des que les voten, ni en parlem.

Ay pepet

pura traició

... | 21/10/2007, 15:00

això se diu traïr al BLOC!

I crec que ja se n'hi han donat massa de vots de confiança al PSOE, prometen molt però tanmateix sempre fan el que volen, és vergonyós!
Des d'aquí vull donar suport al BLOC perquè no es deixi rebaixar amb el PSOE. Reconec que no és el lloc indicat, però ÀNIM!

uep aquí

Ani | 15/11/2007, 21:34

Com es nota que mimome, en el fons, té les arrels ben enfonyades dins la terra del PP! Ara diu que la POLÍTICA amb majúscules, la que posa els interesssos generals per sobre els particulars, coincideix amb la que va fer en Matas, na Castillo, en Rodríguez, en Rodrigo de Santos... els destructors de l'entorn de La Real. De quina manera més barroera va mostrant el llautó, qui passa gust de llepar el cul de qui governa!

uep aquí: vas ben errat !

mimome | 16/11/2007, 11:33

No crec que els polítics que vosté cita:Matas, Castillo, Rodríguez...facin POLITICA en el sentit de posar els interesos generals per sobre els de partit o grup de pressió.

I no em coneix gens quan fa una afirmació que sí és barroera : jo sols escric el que pens amb la llibertat de no estar subjecte a consignes de ningú.

Si repasa tot el que s'ha escrit en aquest bloc tendrà proves més que suficients per demostrar el contrari del que vosté pensa, tot i que és ben lliure de pensar el que vulgui però no d'insultar sense proves.

Gràcies.
Miquel

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb