En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

El gest que el Sr. Rajoy m'ha demanat .

mimome | 12 Octubre, 2007 16:04

Sr. Rajoy, vet aquí el gest que vosté m’ha demanat en el dia d’avui 12 d’octubre 2007:DEMAN LA SEVA DIMISIÓ.

Sí Sr.Rajoy, no engani els espanyols fent-se passar ( me referesc en el seu video) pel Rei d’Espanya en el seu missatge de Nadal : ho ha fet fatal. ( Vaja favor que ha fet al Rei amb totes les mogudes que ja té!)

Dimitesqui Sr.Rajoy, perquè la seva intervenció sí que ens ha recordat una altra època que sols vosté i alguns més enyoren: semblava el Sr. Carlos Arias Navarro anunciant-nos la mort d’en Franco. ( He comprés una mica més perquè s’oposen a la llei de la memòria històrica !)

Dimitesqui Sr.Rajoy i deixi de banda la bandera, quan aquesta bandera vosté i alguns més l’empren per dividir i no per unir. Mediti l’acudit que surt avui al diari El País, signat per “El Roto” : un home amb una bandera el dia de la festa nacional i demanant-se :” A QUI HEM DE PEGAR AVUI ?

Vosté diu que és la “bandera de tots” : no sigui vosté l’abanderat perquè ja deixa la meitat dels espanyols que no voldrem seguir la seva bandera

Si vosté està orgullós de ser espanyol, si vol ser un bon patriota no reduesqui la bandera a una sola : agafi totes les banderes d’Espanya i les col•loqui en el balcó del PP del carrer Gènova de Madrid i llavors esdevindrà un bon patriota i un bon espanyol.

I ja que ens desitja un dia feliç, jo li demano que ompli el meu cor de felicitat i donat que no dimitirà, faci el gest de bon patriota : agafi la bandera de Catalunya i la del País Basc i encara que sigui dins la intimitat ( com feia el Sr.Aznar parlant en català) les besi amb devoció i deixi d’una vegada per sempre d’emprar-les per crear confrontacions

Comentaris

Excel·lent!!

Supervivent | 12/10/2007, 20:10

Fantàstic, genial!!

SON REAL NO TE PREU

LA VERDAD | 16/10/2007, 12:20

MEAM MIQUEL, ESTÀ CLAR QUE SON REAL NO TE PREU, PERÒ, I SON ESPASES?
ESTÀ CLAR QUE SON ESPASES SI.

SOU UNS MENTIDERS.
I SI NO SOU UNS MENTIDERS SOU UNS IRRESPONSABLES, PERQUE PROMETEREU ATURAR SON ESPASES SENSE SABER QUIN COST TENDRIA ATURAR LES OBRES.

NOMÉS VAL EL VOT PER VOLTROS.
BE, SI SOU ELS MATEIXOS QUE MATÀREU ARA NO FA 15 ANYS AMB NOM DEL GAL!

La teva veritat

miquel monroig | 16/10/2007, 17:28

Sols te vull aclarir que jo no tenc cap responsabilitat directa en cap decisió de les que tú critiques.

Abans de les eleccions vaig deixar la meva militància activa i per tant no me dec a cap disciplina de partit...El que dic és sols responsabilitat meva i de ningú més.

Tot i això acept de bon grat la crítica que fas de Son Espases ja que és la millor decisió que es podia prendre en aquests moments si el Govern no volia endeutar-se fins al moll dels ossos.

Crec que el tandem Antich/Manera/Thomás serà recordat per les seves mires institucionals en bé de tots, que no per haver satisfet uns interessos legítims i lloables d'una minoria.

per què?

SON ESPASES T'HE PREU. I S'ON REAL? | 23/10/2007, 11:10

Miquel, si n'Antic fos un polític responsable,igual que tots els seus socis, abans de prometre aturar l'hospital hauria d'haver estudiat si era possible i viable.

repetesc: Si ho va fer abans és un mentider, perque no hauria d'haer fet girar la seva campanya entorn a una mentida. Si no ho va fer, és un irresponsable que no mereix ser el nostre President. El mateix te dic D'en Manera i d'en Thomàs. Ah! un tàndem està composat per dues unitats. A lo millor és que n'Antic és com el de l'anunci dels aires acondicionats (No soy nadie). Ho recordes?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb