En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

BANDA U.MUSICAL PETRA : UNA DE FREDA,L'ALTRA CALENTA....

mimome | 24 Juliol, 2008 11:07

La majoria dels músics i acompanyants ja estan fent les maletes per partir demà cap a Menorca, més concretament a Fornells per animar les seves festes tocant des de divendres 25 a 27 diumenge. Cal dir que s'hi han ajuntat altres músics anomenats "reforços" per tal d'alleugerir la feina grossa que han acceptat els nostres músics.

Quasi bé les podran deixar mig fetes perquè al cap de 8 dies ja tornaran partir cap a Alaior on ens hem convertit en protagonistes musicals els darrers tres anys.

Aquesta seria la notícia bona: el bon fer musical i la projecció de la Banda Unió Musical Petra cap a Menorca. La freda o notícia no tan bona per la Banda és la partida del seu Director Andreu Julià que substituí a l'iniciador de la Banda a Petra Pere Siquier i que ara ens deixa amb el repte de trobar un sustitut que dugi endavant la tasca d'en Pere i n'Andreu.

Voldria fer un cop d'atenció a la valoració que hauríem de fer a les persones que estan al front de les Bandes de Música ja que tot i que cobren una petita quantitat d'euros, es mereixen molt més ja que les hores i la dedicació que exigeix una banda difícilment poden quedar compensades econòmicament, cal una compensació més moral.

Aprofit per fer algunes preguntes que ajudin a valorar més el paper de la Banda i la feina dels seus directors i músics : ---

ara que han passat les festes, com seria l'acompanyament de les autoritats a Completes sense la Banda ? -- i les nostres processons ? -- i el carnaval i els foguerons de Sant Antoni ? .... Jo tenc ben clar que perdríem molt... i vosaltres ? ...Si ho teniu clar, valorem més la feina de la Banda i dels seus directors.

Andreu, de tot cor: gràcies per tot el que has fet per la Banda i per Petra i ànims per fer bona feina a Felanixt i Ses Salines.

Comentaris

Andreu, gràcies !

una de la banda! | 03/04/2009, 14:53

Hola, jo volia donar les gràcies a n'Andreu per la feinada que ha fet per la banda de petra. HAS ESTAT FANTÀSTIC ! A les cançons hi posava alegria, tothom coneixia les canços, feia posible que el public s'ho pasés be; o bé riguent o bé fent manbelletes ! :)
be idò Andreu!
enhorabona i endevant!
una besada!

enguany, AUSTRIA!

... | 03/04/2009, 14:56

IDÒ SI SENYORS LECTORS! ENS ANAM ENGUANY DIA 16,17,18,19 A ÀUSTRIA DE DISFRUT!
I MÉS ENVANT ELS JALEOS DE MENORCA!

!!!

per n'andreu

aina | 01/07/2009, 11:33

ENHORABONA !
Andreu amb tú disfrutava de venir els concerts !
sort i endevant !

Re: BANDA U.MUSICAL PETRA : UNA DE FREDA,L'ALTRA CALENTA....

un membre | 10/02/2010, 08:35

enguaaany volem anar a nes jaleoo 2010 !

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb