En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Cosetes de Petra : Anada a Son Serra amb carro...

mimome | 25 Agost, 2008 16:31

Més de cent carros, cavalls i qualque ase partiren dissabte dematí de Petra cap a Son Serra de Marina per restar-hi fins el diumenge horabaixa recordant una vella tradició :l'anada dels petrers, després d'entrat la collita i d'haver treballat dur, a Son Serra i a Son Real a passar uns dies vora la mar amb les seves bísties i els carros.

A l'arribada es montava una acampada provisional amb els carros i veles i així feien les primeres vacances els nostres avantpassats.

No puc continuar sense recordar que el que va ser una idea "desgavellada" del grup Serra Mamerra amb Jaume Ribot al capdavant, s'ha convertit en una festa participativa de tota la contrada ja que pots trobar carros i cavalls de Costitx, Son Macià, Alcúdia, Maria, Sant Joan....

Ja hem arribat a la 22 edició i a l'hora del dinar del diumenge arribarem a ser més de 450 persones. Què es fa ? de manera familiar i participativa s'intenta fer festa, estar junts, jugar, prendre un bany i tot el que surti.

Tot i que hi ha un equip responsable tot es fa entre tots...Aquest any cal destacar la foto record que s'entregà a tots els participants damunt el seu carro o cavall, la vetlada del dissabte vespre dirigida per Ramón Ginard i la tornada a la tradicional paella després d'haver provat altres menjars.

Conclusió: dita de mel per Serra Mamerra i tot l'equip de persones i institucions que feren possible

aquesta tradicional anada a Son Serra amb carro.

Estirada d'orelles : a tot l'equip de govern del PSM de Petra per la seva absència: sols Gabriel Monroig participà activament en tot el mejnar i especialment amb les paelles fent un gran equip amb Guillem Jaume... Com és tradicional el PP no s'embruta assistint a aquests actes,com tampoc el Psoe.

A Serra Mamerra :molts anys poguem fer l'anada a Son Serra amb carro.

Comentaris

ben vera que és !

antònia maria | 01/07/2009, 11:31

exacte !
del partit del PSOE no i va ningú i del PP tampoc no fós cosa que es taquésin la camia !
el senyor gabriel si que hi participa (l'únic de l'equip governant a Petra)
perquè els altres es fan enfora !
idoi això mateix, FORÇA I ENDEVANT SERRA MAMERRA !

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb