En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Sra.Estaràs, deixi els petrers tranquils !

mimome | 09 Desembre, 2006 16:21

Lapsus de memòria de la Sra.Estaràs (PP)

   

Sra.Estaràs el subconscient l’ha traïda : al diari Balears ( dissabte 9/12/06) surten unes declaracions seves demanant a Francina Armengol que “es recordi de la corrupció de Petra”.

 

Sra.Estaràs, sabem de la seva tírria cap a l’Ajuntament de Petra, però li recordo que el Psib/PSOE no sols no governa a Petra sinò que no té cap responsabilitat de govern ja que no hi té cap regidor (però tranquil·la que el seu desig es pot acomplir a partir de maig 2007). Gràcies per la propaganda.

 

Li record que el PSM té majoria absoluta a Petra i com les seves relacions no són del millor és normal aquest lapsus : però li record que el PP/UM I PSOE de Petra, signaren un manifest conjunt en contra de la corrupció urbanística a Petra per part de membres del PSM, però vist el que ha passat per Andraxt governat pel PP, el que passa per Petra és “peccata minuta”.

 

També la Sra.Estaràs té un altre lapsus de memoria històrica quan  diu que tot l’affaire d’Andraxt “està fet amb intenció electoralista”….ha oblidat els anys  que el Sr.Aznar (el deixarem en pau com ell demana) i l’actual president del PP Sr.Rajoy acompanyats per alguns mitjans de comunicació atacaren fins a la medular al llavors President de govern Sr.Felipe González.

  Ben cara fou la factura que pagà el PSOE  pels seus corruptes : encara estan a la pressó uns quanta, mentres que els corruptes declarats del PP balear no hi són i no és estrany la sorpresa que se’n dugueren al veure entrar a pressó al seu batle Hidalgo.

 

Una darrera cosa, Sra.Estaràs, estam de sort com vosté diu que “ la gestió del govern del PP és bona en tots els aspectos”…Un director general d’aquest govern engrillonat, un batle que 40 hores abans s’entrevista amb el President Matas, empresonat; el Sr.Rodríguez molt embullat i vosté dient “que la gestió del Govern del PP és bona en tots els aspectes”…

Estam d’enhorabona els illencs… però no ens prengui més el pel. Dimistesquin .

Comentaris

El fariseísmo de Armengol y Antich

Antoni | 11/12/2006, 14:31

"-S'han de destapar totes les corruptel·les", ha dit Antich aquests dies. ¿Què han fet els socialistes petrers per destapar les corruptel·les que es produeixen davant els seus nassos i de les quals en són ben conscients? Fariseus més que fariseus... i encara anau donant lliçons de moral als altres. No teniu credibiitat: els fets us delaten.

-------
Article publicat avui, 11 de desembre de 2006, a El Mundo-El Dia de Baleares per Joan Font Rosselló, l'únic polític agosarat que diu la veritat, caigui qui caigui. La resta, aspirants a supervivents al càrrec.

LA HIPOCRESIA DE ARMENGOL

JOAN FONT ROSSELLÓ

Francina Armengol habla una vez más por boca de ganso cuando anuncia que el PSIB-PSOE presentará nuevas denuncias en los 20 consistorios del PP que, supuestamente, «están siendo investigados por presunta corrupción urbanística», una lista que nadie conoce y en la que lógicamente no se incluye el pueblo de Petra, pese a los conocidos desmanes urbanísticos del alcalde del PSM.

Al único que han denunciado los socialistas petrers ha sido a mí, edil en la oposición, imputándome un delito de opinión por desvelar el cotarro feminista y denunciándome ante las autoridades competentes en la materia. La semana pasada Armengol estuvo en Petra y habló de Andratx sin dedicar una sola palabra al urbanismo salvaje que ha experimentado la fora vila petrera desde que el PSM tiene mayoría absoluta (1999).

Según los decretos de alcaldía, durante 2000, 2001 y 2002, el alcalde de Petra concedió un total de 780 licencias de obras, 338 en suelo rústico, para un pueblo de apenas 2.700 habitantes. En cambio, según datos de los colegios de arquitectos (COAIB) y aparejadores (COATT) en Petra sólo se visaron durante este mismo periodo 40 proyectos de nueva planta y 34 de reforma -obra menor-.

La inmensa mayoría de estas 338 licencias en rústico son de obra menor. La triquiñuela a menudo consiste en reformar una casita de aperos con un permiso de obra menor y se levanta, pasito a pasito, un chalé de nueva planta. Al no precisar de ningún proyecto visado no quedan registradas oficialmente, de ahí la diferencia entre los números reales y oficiales. Al ser una reforma tampoco el Consell se entera de nada y la nueva edificación ilegal, en el peor de los casos, recibe una sanción con una orden de demolición que nunca se ejecutará. Es más, incluso en las escasas obras con proyecto el Ayuntamiento te da el final de obra aunque te sobrepases en más de la mitad siempre que liquides el 2% -impuesto de construcción- de las obras no declaradas inicialmente en el proyecto, lo que constituye otra ilegalidad. Pero ni el GOB ni el Diario de Mallorca, a diferencia de Andratx, aparecen por Petra.

Todo el mundo sabe que el alcalde del PSM practica el clientelismo urbanístico pero hablar de ello se ha convertido en tabú. Ningún partido político quiere perder votos y nadie quiere pasar por malo denunciando las obras del vecino. De ahí que venir a Petra y atreverse a hacer leña del árbol caído de Andratx sin insinuar nada de este alcalde imputado además en dos querellas por corrupción urbanística -sólo son dos pero podrían ser a decenas por poco que alguien se lo propusiera- es el colmo del sectarismo y demuestra a las claras las verdaderas intenciones de Armengol.

TO BE CONTINUED

No a la corrupció vengui d'on vengui !!!

en miquel monroig | 11/12/2006, 16:49

Sembla que la cosa va bé perquè pica.. i quan pica madura.

Toni, reafirmam amb Antich que estam en contra de totes les corrupteles: i és mentida que no hagim denunciat: és l'únic acte conjunt PP/UM/PSOE que ferem arran de la nau de l'espós de la regidora, una protesta conjunta contra la política urbanística del PSM de Petra.

Després li record que a Petra el Psoe no té responsabilitats d'oposició, encara que vosté ens en dóna: per tant la nostra oposició és simbòlica i per poc que seguesqui els nostres escrits, podrà observar la nostra oposició a la manera de fer les coses del grup PSM Petra.

Li record una vegada més que, tot i les moltes mancances urbanístiques del PSM de Petra que el Psoe critica, comparat amb Andratx o altres indrets, són "peccata minuta". Si haguéssim de passar per la pedra a tots els batles amb faltes urbanístiques, li ben assegur que els 10 primers serien del PP amb una puntuació molt diferenciada dels altres.

Aprofit també per contestar al Sr.Joan Font Rosselló:

--- li record el mateix respecte a les denúncies de l'urbanisme que ja he comentat...No digui mitges veritats.

---diu la veritat quan diu que l'Assemblea de dones l'ha denunciat per les seves idees poc respectuoses sobre la dona i el seu paper...Jo també ho vaig fer públicament i ho continuaré fent fins que faci falta.

---té tota la raó en denunciar l'urbanisme salvatge que pateix Petra governat pel PSM : però li record que vosté està dins l'oposició i té obligació de fer-hi feina... No caigui en la mateixa trampa del PSM = tirar-se floretes perquè "Fa,ha fet i ferà"..però si és el que les toca fer, com a vosté fer oposició.

Però, estiguin tranquils Toni, J.Font Rosselló, Sra.Estaràs : després de maig farem mes feina pel poble de Petra si mereixem la seva confiança.

I tenguin una cosa molt clara: a Petra, l'alternativa a la corrupció i a la igualtat en tot i per tot la té el Psoe; recordin que el PP governà amb les sigles (AA) i feu parts i quarts, i ara AA presenta els seus fills dins PP.

I li repetesc una vegada més: parlar d'Andratx a Petra era una obligació moral per a tots i era expressar una preocupació, no una satisfacció.

Amb dues coses coincidesc :
1)Joan Font R. ha fet una dura tasca d'oposició que jo li aplaudesc, encara que dubt si els seus fan el mateix.
2) El GOB a Petra està tan identificat amb l'equip governant que no existeix. I vull repetir que alab la feina del GOB global, però a Petra no existe

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb