En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

1 espipellada sobre l'avortament

mimome | 17 Maig, 2009 14:50

M'agradari contestar a un grup de dones que ahir tenien una conversa entre elles i jo sols vaig escoltar :" No sé qui ha fet aquesta llei... Els pares i mares ja no tenim res a dir".

Per tranqulitat de totes i tots convendria recordar en primer lloc que les lleis tenen la finalitat de protegir drets i més encara els drets d'aquelles persones més vulnerables.

Si tothom hagués gaudit d'una correcta educació sexual a l'escola i a la família, si tothom hagués rebut una informació abundant, si totes les famílies fossin una bassa d'oli i tot s'arreglàs mitjançant el diàleg, si totes les joves dispossasin de les mateixes oportunitats d'estudi, feina, casa,etc.. No farien falta aquestes lleis, hauríem arribat al Paradis de la societat perfecta i per tant, cap problema.

Però tots sabem que no és així i necessitam una llei per protegir els drets de les persones més dèbiles i amb més dificultats a l'hora de resoldre el problema d'un embaràs no desitjat.

I tranquils totes i tots : no s'obliga a ningú a avortar. La mateixa Ministra propulsora d'aquesta llei ha declarat : "Si jo quedàs embarassada, seguiria i no avortaria".

Fa molts anys que dic que ens hauria de preocupar més la VIDA i no l'avortament, i la VIDA és més oberta que no el simple fet d'interrompre un inici de vida.

Deman a la meva església que sigui més acollidora i no condemnadora de les persones que es troben en aquesta situació, que crein vida al seu voltant, que continui animant i estimulant accions creadores de vida des de Caritas, Projecte Home i tantes altres organitzacions. Que no caigui dins la trampa de la manipulació del PP.

Deman als meus governants accions decidides per afavorir la vida digna de tota la ciutadania i a aplicar de veritat el compromís del menys el 0,7% en la lluita contra la pobresa al món.

Deman a l'oposició ( especialment PP ) no ser tan hipòcrites : si tant estimau la vida preocupau-vos més dels ciutadans i no tant d'omplir-vos les butxaques fins i tot amb trajes nous ; impulsau polítiques de igualtat i no de discriminació. Deixau que es doni informació sexual oberta i no vos oposeu a qualsevol projecte que va en aquesta direcció.

Comentaris

Ley Salud Sexual y Reproductiva

Joan | 30/05/2009, 23:21

Me parece un comentario muy adecuado. La Ley pone su énfasis en la prevención y tenemos que resaltar que es sobre todo Ley de Salud Sexual y Reproductiva.
Además, esa madre no sabrá que con la Ley 41/2002 aprobada por Aznar su hija puede operarse del corazón o de los pechos a partir de 16 años sin su consentimiento, así como morir por rechazar un tratamiento. Entonces por qué no decidir sobre el aborto.
Simplemente la hipocresía de la derecha de siempre y que desgraciadamente algunas buenas personas sigue por falta de información y reflexión. Un saludo. Te dejo un enlace relacionado!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb