En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

BONA POLITICA MUSICAL A PETRA !!!

mimome | 03 Juny, 2009 15:53

Ha acabat el curs a l'EScola Municipal de Música de Petra amb una bona festa musical celebrada al Teatre el darrer diumenge de maig: estam d'enhorabona !

He escrit ben aposta "Política musical" per poder explicar el que entenc per "POLÍTICA":

Per començar hem de dir que política ve d'una paraula grega "polis" que vol dir ciutat. Podem arribar a una primera afirmació :POLITICA ÉS TOT ALLÒ QUE PERTANY A LA CIUTAT/POBLE".

Segona afirmació:"NO PODEM PASSAR DE POLITICA :sols els morts no viuen en la ciutat/poble sinò al cementiri

Tercera afirmació: és fals dir "JO NO SOM POLITIC" : tots els qui vivim a una ciutat/poble , des del més petit fins al més vell som polítics".

Quarta : és perillos afirmar LA POLITICA ÉS BRUTA, TOTS ELS POLÍTICS SÓN CORRUPTES perquè això vol dir que tots som bruts i que tots els ciutadans som corruptes ... i això no és massa encorajador.

Cinquena : és correcte dir " JO NO PERTANY, JO NO SOM DE CAP PARTIT POLITIC"... però mai dir "nosaltres no som polítics" ja que això com a minim vol dir : jo soc dels que guanyen.

CONCLUSIONS: A) Quan jo afirm "Bona política musical a Petra" me referesc als esforços de molts de ciutadans i ciutadanes de Petra i altres pobles que lluitam per millorar la qualitat dels estudis musicals a Petra.

B) Cal no oblidar en primer lloc els esforços econòmics de moltes famílies que paguen religiosament els seus rebuts a fi de mes, suportant pujades molt superiors a l'IPC anual durant els darrers cursos.

C) No deixem de banda l'interès de la majoria de l'alumnat que s'organitza el seu temps per combinar els estudis reglats, la música i l'esport...Això és una bona forma de prevenció.

D) Què direm de la feina constant i callada del professorat...Sense la seva dedicació no tendríem Escola de Música. No cal oblidar la bona feina de l'equip directiu.

Estarà bé recordar que Unió Musical és la que gestiona el funcionament de l'Escola de Música amb les aportacions que fa el Govern Balear i l'Ajuntament de Petra que subvenciona econòmicament a cada alumne.

I seri

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb