En Miquel de Petra i de la Part Forana.

Un poc de tot des de l'ànim i la crítica.

Gràcies, Ajuntament de Petra.

mimome | 15 Novembre, 2009 22:41

Aquest passat divendres, mentres es celebrava a Palma la MARXA MUNDIAL PER LA PAU I NO VIOLÈNCIA, quasi bé a la mateixa hora, l'Ajuntament de Petra, a petició meva, s'adheria per UNANIMITAT ( cosa poc freqüent en el nostre Consistori).

Per tant, gràcies per la vostra sensibilitat unint-vos al clam de milions de persones que volem la pau i que s'acabin les guerres; que desapareguin les armes nuclears; la retirada dels territoris ocupats; la reducció progressiva i proporcional de l'armament convencional; la renúncia dels governs a utilittzar les guerres per resoldre els conflictes

Lluitem per "generar una consciència social mundial en contra de tota forma de violència física, econòmica, racial, ètnica, religiosa, cultural, sexual i psicològica, tan establertes i acceptades com a inevitables".

Vull aprofitar aquest espai per donar les gràcies als organitzadors d'aquesta MARXA, ja que ens desperten del nostre "estar aturats", del "no podem fer res".

Vaig estar content de la molta presència d'immigrants a la Marxa

Políticament parlant, millor dit, pel que fa a la presència de partits polítics representats pels seus càrrecs elegits pel poble: podríem aprovar amb nota alta a EU/ELS VERDS : molta presència ; PSOE un insuficient, quasi arribant a l'aprovat amb presència, però poca; PSM : insuficient, decebedora presència donat el seu ideari; el mateix podríem dir d'Esquerra Republicana i no parlarem de la nula presència de PP i UM, per desgràcia ja normal.

M'hagués alegrat veure més persones representatives de l'esglèsia de Mallorca, tot i que m'alegrà la presència d'un bon grapat de religioses, alguns professors de religió.

Per acabar, donat que l'organització estava a càrrec de la Coordinadora d'ONGs de les Illes, m'hagués alegrat veure més persones membres de les diverses organitzacions no guvernamentals i que des d'angles diferents lluiten per la pau i la no violència

La Marxa no ha acabat, dia 2 de gener 2010 a Argentina acabarà simbolicament, però la MARXA NO POT ACABAR MAI MENTRE HI HAGUI UNA GUERRA O UNA AGRESSIÓ O TOT TIPUS DE VIOLÈNCIA. .....pOSEM-NOS EN MARXA : UNA BONA TASCA%

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb